Family Adventure

Misjon med hele (stor)familien

Misjon for hele (stor)familien

Family Adventure handler om å utvide familien, og dra på team sammen for å stå sammen med og tjene lokale menigheter andre steder i verden. Vi tror på familier som tjener Gud sammen i misjon, og ønsker å legge tilrette for at to eller flere familier/personer kan få en misjonserfaring sammen. Ved å oppleve noe sammen som gruppe, får vi både mulighet til å gi og samtidig bli utrustet til å komme tilbake til egen hverdag.

I Norkirken Molde har mange familier vært med på slike misjonsturer hver sommer, og vi ønsker å fortsette med å legge tilrette for dette i tiden fremover også. Opplegget er på ca 13 dager hvor det starter med en tre dagers felles treningsleir for alle teamene i Norge, med tid til teambuilding, workshops, bønn og lovsang og undervisning om misjon og kultur, og etterpå ca 10 dager hvor man drar til et annet sted eller land for å tjene sammen på misjonstur.

Family Adventure handler om å legge tilrette for en familievennlig og utfordrende misjons-opplevelse for hele familien, erfare at Jesus lever, gi Jesus til andre nasjoner og å se evig frukt i de landene vi drar til. Gjennom Family Adventure ønsker vi at familiene skal få erfare Guds store hjerte for alle nasjoner, og at vi er velsignet for å være til velsignelse.

Aleksander og Kristine Knudsen som er en del av Norkirken Molde, er med og leder arbeidet med Family Adventure nasjonalt, så ta gjerne kontakt med de om du har spørsmål eller ønsker å melde deg eller din familie på misjonstur, enten på telefon 908 28 086 eller ved å fylle ut skjemaet under.