Husk påmeldinger til alle våre møter Påmelding til storsamling og andre møter her Meld deg på!

Bli kjent med oss

Norkirken Molde ønsker alltid nye mennesker velkommen og håper du vil trives hos oss.

Ny i Norkirken Molde?

Vi setter veldig pris på at du ønsker å bli bedre kjent med oss, og håper du opplever denne siden som informativ og at den gir mulighet for å bli bedre kjent med oss!

Om Norkirken Molde

Norkirken Molde ble startet i 2005 under navnet Molde-fellesskapet med en visjon om å være et fellesskap som gir en møteplass mellom Gud og mennesker. I fjor byttet vi navn til Norkirken Molde, men har fortsatt et ønske om å ta imot folk på en god måte og få oppleve mer av hva det innebærer å følge Jesus, elske mennesker og nå verden. Norkirken Molde er en menighet i Normisjon. Vår menighet er åpen for alle som ønsker fellesskap, med andre kristne eller er nysgjerrig på hva det innebærer å følge Jesus. Vi ønsker alle varmt velkommen til å besøke oss! Vi er alle skapt til fellesskap!

Ta gjerne kontakt via skjemaet hvis du har spørsmål eller ønsker som vi kan være til hjelp med.