Revive (ungdom)

Vi har også et eget tilbud for ungdom

Ungdomsmøter

Revive er et ungdoms-opplegg hvor Jesus er i sentrum. Vi ønsker at dette kan være et fristed hvor man kan samles som ungdommer på tvers av menighetene/kirkene og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Vi ønsker også å fokusere på å nå de som enda ikke kjenner Jesus.

Hvordan er møtene lagt opp?

På møtene: Møtet starter vanligvis oppe på metodistkirken klokken 20:00, hvor vi starter med en "icebreaker" for å få opp stemningen. Deretter er det en liten lovsangs-bolk, før vi begynner på andakten. Når andakten er ferdig har vi en lengre lovsangs-bolk.

Etter møtet: Etter møtet er ferdig, åpner vi caféen nede i kjelleren. Her er det også store muligheter for å være sosial og bli kjent med nye. Det vil generelt være god stemning med musikk og ulike aktiviteter.

Lyst til å ha en tjeneste på Revive?

MELD DIN INTERESSE OG BLI MED!

"Ungdoms-opplegget vårt heter Revive, dette betyr å gjennopplive eller å oppfriske. Dette er akkurat det vi ønsker for Molde by, vi ønsker å gjennopplive/oppfriske hva det vil si å følge Jesus! Kristendommen handler ikke om en religion med mange regler, men en relasjon med Jesus." Leder for ungdomsopplegget - Stian Talset

Lederteam:

Stian Talset

Rebekka Knudsen

Miriam Knudsen

Anna Lillebø

Maria Lillebø

Astrid Støle Morstøl

Kontaktinfo:

Stian.talset@gmail.com

Anbefalte arrangementer

21 project

21 Project er en skole som arrangeres av YWAM Molde og Circuit Riders, og er til for å utruste deg til å leve mer som Jesus. Og vi vil også bygge en Revival Fam over hele Norge som kan være med å støtten og inspirere hverandre!

Mer info

Følg oss på sosiale medier!