Revive (ungdom)

Vi har også et eget tilbud for ungdom

Ungdomsmøter

Revive er et ungdoms-opplegg hvor Jesus er i sentrum. Vi ønsker at dette kan være et fristed hvor man kan samles for ungdommer på tvers av menighetene/kirkene og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Kanskje kjenner du ikke noe særlig til Jesus eller kristne mennesker, men du er selvsagt veldig velkommen!

Hvordan er møtene lagt opp?

På møtene: Møtet starter vanligvis oppe på metodistkirken klokken 20:00, hvor vi starter med en "icebreaker" for å få opp stemningen. Deretter er det en liten lovsangs-bolk, før vi begynner på andakten. Når andakten er ferdig har vi en lengre lovsangs-bolk.

Etter møtet: Etter møtet er ferdig, åpner vi caféen nede i kjelleren. Her er det også store muligheter for å være sosial og bli kjent med nye. Det vil generelt være god stemning med musikk og ulike aktiviteter.

Lyst til å ha en tjeneste på Revive?

MELD DIN INTERESSE OG BLI MED!

"Ungdoms-opplegget vårt heter Revive, dette betyr å gjennopplive eller å oppfriske. Dette er akkurat det vi ønsker for Molde by, vi ønsker å gjennopplive/oppfriske hva det vil si å følge Jesus! Kristendommen handler ikke om en religion med mange regler, men en relasjon med Jesus." Leder for ungdomsopplegget - Stian Talset

Lederteam:

Stian Talset

Rebekka Knudsen

Miriam Knudsen

Anna Lillebø

Maria Lillebø

Astrid Støle Morstøl

Kontaktinfo:

Stian.talset@gmail.com

Anbefalte arrangementer

21 project

21 Project er en skole som arrangeres av YWAM Molde og Circuit Riders, og er til for å utruste deg til å leve mer som Jesus. Og vi vil også bygge en Revival Fam over hele Norge som kan være med å støtten og inspirere hverandre!

Mer info

Følg oss på sosiale medier!