Er du ny? Velkommen til Norkirken Molde Finn ut mer om oss

Lederskapet

Hovedledelsen i Norkirken Molde kaller vi Lederskapet

Møt vårt lederskap

Si hei til lederskapet i Norkirken Molde. I tillegg er også pastor en del av lederskapet når de samles. Har du kanskje et spørsmål eller innspill til lederskapet? Ta gjerne kontakt med de i skjemaet nederst på siden!

Oddvar Husby - Hovedleder

Oddvar Husby bor på Fuglset i Molde og er gift med Gunhild. De har fire gutter, og er derfor storforbrukere av brød, melk, treningsbukser og internett. Oddvar er dr.ing i anvendt matematikk og jobber med utvikling av programvare for sjømatnæringen. Han liker løping, lesing og kaffe.

Oddvar og familien har vært aktive i Ungdom i Oppdrag, som deltakere og senere stab på familie-DTS på Hawaii, og nå som medarbeidere på Hjertfokus-kursene i Norge. Kjennetegn: Strukturert, pålitelig og glad i kake!

Favorittsitat: "Go for it"

Kjell-Bjarte Aarsund - Lederskap

Kjell-Bjarte er fra Brattvåg men har bosatt seg i Molde. Han jobber som fastlege og med et glimt i øyet er han flink til å få folk rundt seg til å være sett og bli fulgt opp på en god måte, både i jobb og på fritid. Kjell-Bjarte er glad i å legge tilrette for at folk skal ha det bra, og i Norkirken Molde har han vært med på å utvikle mange gode møtepunkt og opplegg gjennom tiden som frivillig stab. Han brenner for å ta imot nye mennesker på en god måte, og om du møter han for første gang får du deg helt sikkert en trivelig prat.

Favorittsitat "Vær deg selv, alle andre er opptatt" -ukjent

Tonje Kvalsnes - Lederskap

Tonje Kvalsnes har vært med i Norkirken Molde nesten siden oppstarten og har sammen med sin mann, Bjørnar, tre barn. Tonje er utdannet sivilingeniør og jobber som prosjektleder innen eiendomsutvikling og boligbygging. Tonje er lidenskapelig opptatt av håndball, og takker ja til enhver mulighet til å få være i hallen for å se på andre eller være med å kaste ball. Hun er veldig glad i excel og jobber best under press.

Favorittsitat "Slik jeg har gjort mot dere, skal også dere gjøre" -Jesus

Arild Vikan - Lederskap

Arild bor på Skåla sammen med Anna og deres tre barn. De har vært med i Norkirken Molde siden de flyttet tilbake til byen i 2011. Arild er utdannet sivilingeniør og jobber som prosjektleder. Han tar gjerne en pause fra deres (litt for) mange prosjekter hjemme. Da kan du finne han ute på trampolinen, i båten, på ski, sykkel eller på sofaen.

Ingvild Evensen - Lederskap

Ta gjerne kontakt med lederskapet her om du har spørsmål, forslag eller innnspill