Er du ny? Velkommen til Norkirken Molde Finn ut mer om oss

Lederskapet

Hovedledelsen i Norkirken Molde kaller vi Lederskapet

Møt vårt lederskap

Si hei til lederskapet i Norkirken Molde. I tillegg er også pastor en del av lederskapet når de samles. Har du kanskje et spørsmål eller innspill til lederskapet? Ta gjerne kontakt med de i skjemaet nederst på siden!

Favorittsitat: "Go for it"

Kjell-Bjarte Aarsund - Hovedleder

Kjell-Bjarte er fra Brattvåg men har bosatt seg i Molde. Han jobber som fastlege og med et glimt i øyet er han flink til å få folk rundt seg til å være sett og bli fulgt opp på en god måte, både i jobb og på fritid. Kjell-Bjarte er glad i å legge tilrette for at folk skal ha det bra, og i Norkirken Molde har han vært med på å utvikle mange gode møtepunkt og opplegg gjennom tiden som frivillig stab. Han brenner for å ta imot nye mennesker på en god måte, og om du møter han for første gang får du deg helt sikkert en trivelig prat.

Kristine Elisabeth Aas Herje - Lederskap

Favorittsitat "Vær deg selv, alle andre er opptatt" -ukjent

Ingvild Evensen - Lederskap

Astrid Støle Morstøl

Astrid er fra Fræna men har bodd en stund i Molde. Hun jobber som barnehagelærer i Hustadvika. Hun har et hjerte for lovsang og for å vise Jesu kjærlighet i praksis til de rundt seg, både på jobb og fritid. Hun har også et hjerte for det flerkulturelle og kunne allerede som liten tenke seg å flytte til Afrika. Ellers sier ikke denne humørfylte jenta nei takk til en kaffe, fjelltur, frisbeegolf eller en liten runde på slakk line.

Kristian Lillebø

Ta gjerne kontakt med lederskapet her om du har spørsmål, forslag eller innnspill