Er du ny? Velkommen til Norkirken Molde Finn ut mer om oss

Våre storsamlinger

Neste storsamling blir S11 på Molde bedehus kl. 11.00.

Informasjon om våre samlinger

Har du enda ikke vært på en av våre samlinger, har vi full forståelse for både nervøsitet og usikkerhet rundt hva man faktisk møter på. Vi vil derfor veldig gjerne hjelpe deg til å få et første møte med Norkirken Molde, forberede deg litt mer på hva du vil møte hos oss og selvsagt gi deg en varm velkomst!

Våre storsamlinger

I Norkirken Molde har vi to ulike tidspunkt for våre storsamlinger som arrangeres hver søndag.


  • S11 - Søndag kl 11 (03.september og 17 september - Molde bedehus)
  • S19 - Søndag kl 19 i Metodistkirken (Elvegata 7)

Her finner du oversikt over fremtidige storsamlinger

LEs mer om s11 og s19 her

Lokasjon

Våre møter arrangeres midt i Molde sentrum og vi er så heldige å få benytte oss av både Molde vgs og Metodistkirken i Molde sine lokaler. Disse byggene ligger rett ved siden av hverandre med veldig god parkeringsplass og tilgjengelighet.

For veibeskrivelse kan du trykke her.

Hva kan jeg forvente?

Hvor lenge varer deres storsamlinger?

I Norkirken Molde bruker våre samlinger å vare rundt 90 minutter. Vi begynner med å ønske folk velkommen og gir alle nye muligheten til å få en gave fra oss som kan hentes ved infobordet etter storsamlingen. Lovsang er en viktige del av våre samlinger. Det innebærer at vi bruker sang og musikk for å tilbe Gud. Alle sangene kommer opp på storskjerm, noe som gjør at alle kan følge med på tekstene og bli med selv også. Undervisning er også en viktig del av samlingene, og vi legger opp til dette både for barn og voksne. Formålet med dette er å hjelpe hverandre til økt utrustning, refleksjon og bevissthet rundt den hverdagen vi lever i og hva vi ønsker å gjøre med våre liv.

HVILKEN KULTUR ER DET PÅ DERES SAMLINGER?

Vi vil at alle skal komme som de er, og vi ønsker ikke at det skal bli for stivt. Kom som du er og kle deg som du vil. Det viktigste er at du kan føle deg komfortabel, så skal vi gjøre så godt vi kan for å ta deg imot på en god måte!

HVA MED BARNA?

Vi ønsker at barna virkelig skal kose seg når det kommer på våre samlinger. Gjennom det vi har felles og på de samlingene som er for hver enkelt aldersgruppe, ønsker vi at de skal oppleve seg sett og få bygge god relasjoner til jevnaldrende og selvsagt til Jesus. Opplegg for de opp til 14 år har vi valgt å kalle barnekirken, fordi de også er en kjempeviktig del av det å være en kirke.