Har du lyst til å bli en del av Norkirken Molde? Det vil veldig gjerne vi!

Lyst til å bli med?

Det er en stor glede å være en del av en stor familie, og det er nettopp det du har mulighet til ved å bli med i Norkirken Molde!

Alle er alltid velkommen til oss på besøk, men det er noe helt annet å oppleve Norkirken Molde som en aktiv del av det. Derfor gleder vi oss stort hver gang noen tar et valg om å bli med.

HVA vil det si å bli medlem?

• Du tydeliggjør hvor du ønsker å ha ditt åndelige hjem og bruke dine ressurser
  • Du har mulighet til å påvirke gjennom formelle organer i menigheten
  • Vi oppbevarer dine kontaktdata i vårt medlemssystem og du får tilgang til en egen side hvor du kan administrere dine aktiviteter og verv i menigheten.
  • Du må årlig betale medlemsavgift for ditt medlemskap

Hvordan er medlemsprosessen?

Vi ønsker å gjøre det enkelt og samtidig både opplysende og godt å bli medlem i vår menighet. For å bli medlem er prosessen følgende:

1. Døpt og bekjennende kristen: For å bli medlem er det nødvendig å være døpt og bekjennende kristen. Er du ikke døpt enda, ønsker vi selvsagt å kunne gjøre det.
  2. Medlemskurs: Meld deg på medlemskurset og velg hvilken dag du ønsker å komme på kurskveld 1 og 2.
  3. Oppfølgingssamtale: Du vil i etterkant av kurset bli kontaktet om å ha en oppfølgingssamtale med en leder i menigheten.
  4. Vi har ikke lenger årskontingent for voksne medlemmer, men oppfordrer alle til å opprette en fastgiveravtale med valgfritt beløp månedlig/årlig. Dette er nødvendig for å få stemmerett på årsmøte og ellers en veldig god måte å være en aktiv del av menigheten også i det økonomiske. For barn er årskontingenten på 100 kr.

Registrer deg som medlem

Ved å fylle ut skjemaet under blir du medlem og får mer informasjon om medlemskurs og videre oppfølging.

"Å bli medlem i Norkirken Molde har vært som å utvide familien min."