Husk påmeldinger til alle våre møter Påmelding til storsamling og andre møter her Meld deg på!

Medlemskurs

Gjennom medlemskurset i Norkirken Molde får du muligheten til å bli godt kjent med oss.

Meld deg på førstkommende kurs som skal være i oktober mandag kl 20 (30. sept og 7. okt) i Metodistkirken (Elvegata 7).

Dette er et kurs som gir god innføring i hva Norkirken Molde er, hva det innebærer å være medlem, og du får mulighet til å stille spørsmål og komme med innspill.

Kurset går over to kvelder, så sett av tid til å få med deg begge. Hvis du ikke har mulighet en av datoene, vil det bli mulighet for å ta den andre ved en senere anledning. Men helt klart best å få med seg begge nå:)

Så bli med og meld deg på i skjemaet under.

For mer info om hva det innebærer å bli medlem i Norkirken Molde, finner du her.

Meld deg på medlemskurset her