Er du ny? Velkommen til Norkirken Molde Finn ut mer om oss

Møt våre ansatte i Norkirken Molde

Ansatte i Norkirken Molde

Det pastorale temaet i menigheten består av Odd Magnus Venås som er hovedpastor i 100 % stilling, John Steinar Brækken som er ungdomspastor i 80 % stilling, og Peder Skjeldal som er 50 % utadrettet pastor. Bli bedre kjent med hver enkelt av disse her.

John Steinar Brækken - Ungdomspastor

John Steinar var først utsending for menigheten på Filippinene, og kom hjem til Norge våren 2020. Høsten 2020 ble han ansatt i menigheten og har nå en 80 % stilling som ungdomspastor. Han har hovedansvar for ungdoms- og studentarbeidet i menigheten, samt bønn og lovsang. John Steinar er glad i mange ulike typer aktiviteter, både innen idrett, friluftsliv og musikk. Samtidig setter han veldig pris på en god prat, tid i bønn og lovsang, og gjerne hvis disse kombineres med en fjelltopp.

Peder Skjeldal - Utadrettet pastor

Peder som tidligere har gått på Bibelskolen i Grimstad, og etterpå utdannet seg til å bli politi, har fra høsten 2021 takket ja til å gå inn i stillingen som utadrettet pastor. Dette er en 50 % stilling med fokus på å lede menighetens utadrettede arbeid og se hvordan Norkirken Molde i enda større grad kan bety en forskjell inn i det samfunnet vi er en del av, både lokalt og globalt. Peder er veldig glad i idrett,