Er du ny? Velkommen til Norkirken Molde Finn ut mer om oss

Møt våre ansatte i Norkirken Molde

Ansatte i Norkirken Molde

Det pastorale temaet i menigheten består av Odd Magnus Venås som er hovedpastor i 100 % stilling, John Steinar Brækken som er ungdomspastor i 80 % stilling, og Peder Skjeldal som er 50 % utadrettet pastor. Bli bedre kjent med hver enkelt av disse her.

Kathy Venås Celi - Konfirmasjonsleder (20%)

Kathy er fra Ecuador og er oppvokst både der og noen år i Bolivia. Hun er fra en pastorfamilie som helt siden de ble kristne, har vært med på å starte menigheter, blant annet Noas ark i Guayaquil. Etter at hun selv studerte teologi i Peru og giftet seg med Odd Magnus, ble det først noen år med menighetsarbeid i Ecuador før turen gikk til Norge for å tjene som familie i Norkirken Molde. I Molde har de vært siden 2016. Kathy er kreativ, pedagogisk og veldig glad i å gå sammen med folk, og gjør det med stor kjærlighet. Hun elsker å bli kjent med nye folk og hjelpe de til å føle seg hjemme, og samtidig liker hun å se at folk får vokse der de er.

Ta kontakt: 484 31 754

- Ungdomsarbeider (20%)

Ny ungdomsarbeider? Det lanseres veldig snart hvem dette er:)

Ta kontakt: 9