Er du ny? Velkommen til Norkirken Molde Finn ut mer om oss

Ekteskapskveld

Invester i parforholdet med en god lørdagsdate 28. oktober

Love & Respect Ekteskapskveld

Dette ekteskapskurset er en flott måte å investere i forholdet – og se konkrete resultat. Dette konseptet er nytt i Norge. Kurset har blitt kjørt åtte ganger før på Hemsedal Høyfjellssenter – med svært gode tilbakemeldinger. Nå vil det for første gang bli kjørt som en ettermiddag/kveld som folk i Molde og omegn har mulighet til å få med seg.

innholdet i kurset

Kurset bygger mye på forskningsbasert undervisning om samliv, og om betydningen av kjærlighet og respekt. Kurset bygger også på bibelske sannheter, og her er det ingen motsetning – snarere tvert imot. Bibelen har mange slitesterke tips om hvordan få et godt samliv.


Mot slutten av kurset vil deltagerne være i stand til å kjenne igjen noen av de skadelige syklusene alle par kommer inn i når viktige behov ikke blir møtt. Undervisning om ”the crazy cycle” og ”the energizing cycle” gir gjenkjennelse og latter. Men enda viktigere: Man får hjelp som par til å oppdage når man befinner seg i ”the crazy cycle” og tips til hvordan komme ut av den. Kort fortalt: Hvordan unngå negative mønster og i stedet utvikle gode mønster som styrker forholdet. Denne innsikten kan virkelig forandre forhold til det bedre!


I løpet av kurset får dere hjelp til å forstå ulikheter fra et bibelsk perspektiv, og samtidig bli utrustet de med redskap for å møte partnerens dypeste behov.


Det er kun samtale med egen partner, og dere vil sitte på et eget bord og få god mat underveis.


Kursholderne formidler på engelsk og det blir noe oppsummerende oversettelse underveis

Pris og tidspunkt

Kurset vil være på Røbekk kirkesenter lørdag 28. oktober og varer fra kl 16-21


Prisen for kvelden inkludert mat er på 400 kr per par

For hvem

For alle som er gift, eller er forlovet

Ta kontakt

Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt med Odd Magnus Venås (97128928 eller norkirkenmolde@gmail.com)

Påmeldingsskjema